Cristiano Ronaldo Jr Bio, leeftijd, moeder, Messi, vaardigheden, lengte, statistieken - InformationCradle - Beroemde Mensen In Europa (2024)

Beroemde Mensen In Europa

Biografie van Cristiano Ronaldo Jr

Cristiano Ronaldo Jr is de oudste zoon van de Portugese voetbalsuperster Cristiano Ronaldo. Ronaldo Jr. is heel dicht bij zijn vader, aangezien hij altijd op de meeste van zijn berichten op sociale mediaplatforms staat, hij gaat vaak met hem mee naar het stadion en ook naar veel van de prijsevenementen die hij de afgelopen tijd heeft bijgewoond.


Hij poseerde ook voor foto's met voetballegendes als Diego Maradona en Pele van Brazilië.


Cristiano Ronaldo Jr Age | Verjaardag

Ronaldo Jr werd geboren op 17 juni 2010 in San Diego, Californië, Verenigde Staten. In 2019 viert hij zijn 9e verjaardag.

is jason carr getrouwd met taryn asher

Cristiano Ronaldo Jr Family

Moeder

De identiteit van de moeder van Cristiano Ronaldo Jr. is het onderwerp van grote controverse geweest, evenals geruchten, sinds Cristiano Ronaldo op 3 juli 2010 met de wereld het schokkende nieuws deelde dat een vader is geworden.

De Portugese stervoetballer, die beloofde nooit de identiteit van de moeder, zijn kind te onthullen, had naar verluidt een one night stand met een Amerikaanse serveerster tijdens zijn Manchester United-dagen. Nadat de vrouw zich realiseerde dat ze zwanger was van zijn kind, nam ze contact op met Ronaldo via zijn agent Jorge Mendes. Ze werd gevraagd om een ​​DNA-test te doen, die bevestigde dat het kind het zijne was, waarna de voetballer de verantwoordelijkheid van zijn kind op zich nam, aangezien abortus geen optie was, omdat de vrouw katholiek was.


Ronaldo betaalde haar echter naar verluidt 10 miljoen pond om de volledige voogdij over zijn zoon te krijgen en vroeg haar om haar identiteit geheim te houden en nooit contact op te nemen met Ronaldo Jr. Onlangs is er nieuws opgedoken in de media dat de vrouw momenteel studeert in Groot-Brittannië, en wil graag in contact komen met haar zoon, ondanks de deal die ze heeft gesloten.

Cristiano Ronaldo Jr Broers en zussen

Hij heeft een jongere zus genaamd Eva en een jongere broer genaamd Mateo. Ronaldo Jr woont momenteel in Spanje met zijn grootmoeder Dolores, zijn vader en de nieuwe vrouw van zijn vader Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo Jr lichaamsafmetingen

  • Hoogte : Niet beschikbaar
  • Gewicht : Niet beschikbaar
  • Schoenmaat :Niet beschikbaar
  • Lichaamsvorm :Niet beschikbaar
  • Haarkleur : Zwart

Cristiano Ronaldo Jr School | Thuis

Zijn huidige schoolnaam, blijf op de hoogte, we zullen binnenkort updaten.


Cristiano Ronaldo Jr Statistieken | Doelpunten

Vanaf de updates op juli 2019 had CR7 Jr 56 doelpunten en 26 assists gescoord in 35 optredens in het seizoen 2018-2019. Hij was dit seizoen betrokken bij meer dan 82 doelpunten voor U9 Juventus.

Cristiano Ronaldo Jr Messi

Tijdens de Ballon d'Or Awards 2012 kon de jonge Ronaldo Leo Messi ontmoeten. De CR7 Jr onthulde aan Messi dat hij zijn grote fan was. Hoewel Ronaldo de Ballon d'Or 2012 won, vertelde de jonge Ronaldo zijn vader dat hij meer Ballon d'Or zal winnen dan hij.

Cristiano Ronaldo Jr Fame

Hij kreeg wereldwijde media-aandacht nadat een korte video waarin hij zijn indrukwekkende vaardigheden met de bal liet zien, viraal ging op internet in juni 2017, een paar weken voor zijn zevende verjaardag.


suzuka nakamoto muziekgroepen

Cristiano Ronaldo werd vergezeld door zijn moeder Dolores Aveiro, broer Hugo Aveiro, vriendin Georgina Rodriguez en Ronaldo Jr.Nadat ze met de UEFA Champions League-trofee door de straten van de stad hadden geparadeerd, hadden Real Madrid-spelers zich verzameld in het Santiago Bernabéu-stadion om hun 4-1 overwinning op Juventus in de Champions League-trofee in Wales de vorige dag.

Laden ... Laden ...

Tegen het einde van de ceremonie begon Ronaldo Jr., samen met een paar andere kinderen, met de bal te spelen. op een 20 seconden lange video, vastgelegd door een fan, toonde het jonge wonderkind, gekleed in het paarse uitshirt van de club, de bal oppakken in het strafschopgebied en rond twee oudere kinderen dribbelen, ze sloeg met een perfecte pirouette, en tenslotte de bal langs de doelman in de onderste hoek van het net.


Het moment verbaasde niet alleen duizenden aanwezige fans, maar de video was te zien in veel grote nieuwspublicaties en kreeg ook enorm veel kijkers op sociale media.

Cristiano Ronaldo Jr tegen Thiago Messi

Ondanks dat veel voetballiefhebbers de neiging hebben om het iconische idool van het nieuwste voetbal 'Ronaldo en Messi' te vergelijken, gaan de fans ook ver om hun zoons Ronaldo Jr. Thiago Messi

Cristiano Ronaldo Jr Vaardigheden

In april 2017 deelde zijn trotse vader een video van hem waarin hij in de rij staat om de vrije trap te nemen in de beroemde pose van zijn vader en een fantastisch doelpunt te maken.

U kunt ook lezen over andere jonge, opkomende voetballers: Thiago Messi ​ Xavi Simons.

Veelgestelde vragen over Christiano Ronaldo Jr

Wie is Ronaldo Jr?

Cristiano Ronaldo Jr is de oudste zoon van de Portugese voetbalsuperster Cristiano Ronaldo. Ronaldo Jr. is heel dicht bij zijn vader, aangezien hij altijd op de meeste van zijn berichten op sociale mediaplatforms staat, hij gaat vaak met hem mee naar het stadion en ook naar veel van de prijsevenementen die hij de afgelopen tijd heeft bijgewoond.

Hoe oud is Ronaldo Jr?

Hij is vanaf 2019 9 jaar.

Hoe lang is Ronaldo Jr

Hij staat op een redelijke hoogte en heeft een redelijk lichaamsgewicht dat bij zijn lengte past.

is britt robertson gerelateerd aan julia roberts

Is Ronaldo Jr getrouwd?

Hij is te jong om te trouwen.

Hoeveel is Ronaldo Jr waard?

Zijn exacte nettowaarde wordt nog beoordeeld, we zullen updaten wanneer er informatie beschikbaar is.

Hoeveel verdient Ronaldo Jr?

Haar exacte salaris en nettowaarde worden nog onderzocht, we zullen updaten wanneer informatie beschikbaar is.

fox news patti ann browne bio

Waar woont Ronaldo Jr?

Cristiano woont in San Diego.

Is Ronaldo Jr dood of levend?

Hij leeft nog en is in goede gezondheid.

Cristiano Ronaldo Jr Instagram

Bekijk dit bericht op Instagram

Gaan!

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo Jr (@lcrisjrl) op 24 juli 2019 om 9:40 uur PDT

Twitter van Cristiano Ronaldo Jr

Tweets door CrRonaldojr

Cristiano Ronaldo Jr Bio, leeftijd, moeder, Messi, vaardigheden, lengte, statistieken - InformationCradle - Beroemde Mensen In Europa (2024)

FAQs

Wie is de moeder van Cristiano Ronaldo jr? ›

Hij werd geboren op het eiland Madeira en is de zoon van Dinis Aveiro, een tuinman, en Dolores dos Santos Aveiro, een kok. Ronaldo was na drie kinderen ongewenst, waardoor zijn moeder op een bizarre manier overwoog van haar nog ongeboren baby af te komen.

Waar is Cristiano Ronaldo junior geboren? ›

Cristiano Ronaldo
GeboorteplaatsFunchal, Portugal
Lengte187 cm
BeenRechts
PositieAanvaller
20 more rows

Wat is het geloof van Cristiano Ronaldo? ›

'Geloof in liefde van Jezus, liefde voor solidariteit' De Braziliaanse voetballer Ronaldo Nazario is op 46-jarige leeftijd in de Rooms-Katholieke Kerk gedoopt. De oud-PSV'er, die geldt als een van de beste voetballers aller tijden, voelt zich 'een vernieuwd kind van God'.

Wie is de GOAT Messi of Ronaldo? ›

Cristiano Ronaldo

Voor de Portugese selectie heeft de nummer 7 in 154 duels maar liefst 85 keer weten te scoren. Net als Messi is hij daarmee topscorer aller tijden voor zijn geboorteland.

Hoeveel echte kinderen heeft Georgina? ›

De voetballer werd in 2010 vader van zijn zoon Cristiano Jr., waarvan niet bekend is wie de moeder is. In juni 2017 werd hij met behulp van een draagmoeder vader van een tweeling: Eva en Mateo. In november van dat jaar beviel Georgina van hun eerste kindje samen, een meisje genaamd Alana.

Wie is de vriendin van Ronaldo jr? ›

Georgina Rodriguez is de partner van Al-Nassr-ster Cristiano Ronaldo. Als model en danseres is ze ook een soort 'influencer' op internet, met een enorme aanhang op sociale media.

Is Ronaldo Jr. goed in voetbal? ›

Cristiano Ronaldo Jr bewijst dat hij een echte topper is na een recente video waarin hij zijn vaardigheden op het gebied van vrije trappen laat zien . De clip laat zien hoe de 13-jarige een geweldige poging in de bovenhoek schiet tijdens een training met Chelsea-jeugdster Yahya Idrissi.

Wie is Ronaldo jr.? ›

De zoon van Cristiano Ronaldo , Cristiano Jr, lijkt de atletische vaardigheden van zijn vader te hebben geërfd, zoals blijkt uit een bericht dat de beroemde voetballer eind februari deelde.

Hoe oud is Ronaldo Jr.? ›

Cristiano Ronaldo jr., 13

Cristiano Jr. , geboren op 17 juni 2010 , is vernoemd naar zijn vader, een voetbalster.

Welk geloof is het bekendste? ›

De grootste godsdiensten zijn het christendom (2,4 miljard mensen, 30 procent van de wereldbevolking), de islam (24 procent), het hindoeïsme (15 procent) en het boeddhisme (6 procent).

Welke voetballers zijn christen? ›

5x gelovige voetbalsterren op het WK
  1. Lionel Messi: Gigantische 'Jezus' op rechterarm. ...
  2. Olivier Giroud: "Geloof is voor mij heel belangrijk" ...
  3. Manuel Neuer: Geen woorden, maar daden. ...
  4. Radamel Falcao: Van bad boy naar christen. ...
  5. Romelu Lukaku: "Ik voel me slecht zonder Bijbel"
Jun 20, 2018

Hoeveel fans heeft Ronaldo? ›

Christiano Ronaldo heeft met 477 miljoen volgers veruit het meest gevolgde Instagram account van de wereld. Hij is de eerste persoon die het behaald heeft om meer dan 400 volgers te hebben.

Wie zijn de 3 beste voetballers? ›

Beste voetballer op basis van stats
NRSPELERLAND
1PeléBrazilië
2RonaldoBrazilië
3RomarioBrazilië
4Luis FigoPortugal
6 more rows
Jan 15, 2024

Waarom is CR7 beter dan Messi? ›

Ronaldo heeft meer carrièredoelen op zowel het binnenlandse als het internationale podium, terwijl Messi op beide afdelingen meer assists heeft . Maar het grootste verschil, althans statistisch gezien, is dat Messi ruim honderd wedstrijden minder heeft gespeeld dan zijn rivaal. Dat is geen verrassing, aangezien hij twee jaar jonger is dan het Portugese icoon.

Wie is de beste voetballer in 2024? ›

De nummer één op de lijst, Kevin De Bruyne, heeft een score van 190. Check hier de beste spelers van Football Manager 2024 (FM 24). Daarmee doet De Bruyne het net iets beter dan die twee spitsen die Cristiano Ronaldo en Lionel Messi moeten opvolgen.

Van wie is het eerste kind van Ronaldo? ›

Ronaldo vertelt met de tranen in de ogen hoe zijn oudste zoon, Cristiano Jr., huilde toen hij het nieuws van de dood van Angél aan zijn andere kinderen moest vertellen.

Wat is de familie van Ronaldo? ›

De 37-jarige Ronaldo had al vier kinderen. Zijn oudste, Cristiano junior, is 11 jaar. In 2017 werd de Portugese topvoetballer via een draagmoeder vader van een tweeling, een meisje en een jongen. Met zijn huidige vriendin Georgina Rodriguez kreeg hij later in dat jaar nog een meisje.

Wie is de moeder van Mateo en Eva? ›

Eva en MateoPortugese media beweren dat de twee kleintjes Eva en Mateo heten, en dat ze zijn gedragen door een Amerikaanse draagmoeder. Het is niet bekend wie de moeder van de twee is.

Wat is de naam van de oudste zoon van Ronaldo? ›

Cristiano Junior is zijn vader achterna gegaan naar Al-Nassr. Hij speelt bij de Saoedische club in de Onder-13. Ronaldo maakte in de voorbije jaren geen geheim van de sportieve ambities van zijn zoon.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5392

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.